Поиск по названию Поиск по списку

Виза Португалия

Необходимые документы

Короткострокова Віза:
Туристична подорож:
(Всі переклади мають бути португальською або англійською мовою):
1) Підтвердження бронювання готелю (з перекладом якщо не на англійській мові);
2) Підтвердження зайнятості та доходів заявника – довідка з місця роботи з розбивкою за останні 6 місяців або навчання або пенсійне посвідчення (з перекладом);
3) Підтвердження фінансової спроможності заявника (з перекладом);
4) Всі дійсні Закордонні паспорти та копії усіх сторінок;
5) Внутрішній паспорт та копія усіх сторінок без виключення (або Посвідчення на проживання в Україні з перекладом);
6) Страховий поліс з мінімальним покриттям - 30000 євро;
7) Бронювання квитка в обидві сторони (з перекладом);
8) 2-і нещодавно зроблені кольорові фотокартки 3,5 x 4,5.

Важная информация

a) Кожен процес – індивідуальний та має містити всі документи згідно списку та анкету. Всі заявники повинні з’явитися до Консульського Відділу особисто.
b) Якщо дитина має особистий проїзний документ або вписана у паспорт батьків і подорожує з ними, потрібно заповнити для неї особисту анкету та підготувати всі документи згідно списку.
c) Для неповнолітніх до 18 років: свідоцтво про народження та дозвіл обох батьків для виїзду дитини до Португалії (з перекладом).
d) Для запису на подачу документів заповнюється on-line анкета на сторінці веб сайту посольства, по закінченню вибраеться дата та час коли аплікант повинен з'явитись. Анкета роздруковуеться обов'язково.

Документи розглядаються 14 робочих днів.

Цена за взрослого: Free
Цена за ребенка: Free