Поиск по названию Поиск по списку

Нидерланды_виза

Необходимые документы

Вам необхідно подати наступні документи:

# Одну нещодавню чітку якісну кольорову фотографію (35мм х 45мм) паспортного зразку на білому/світлому фоні. Зауважте, фотографію вклеювати на анкету не треба.
# Закордонний паспорт або офіційний проїзний документ, дійсний на всій території Шенгенської зони, а також копію всіх його інформаційних сторінок, які містять візи, штампи та інші відмітки. Термін дії паспорту повинен бути не менше ніж 3 місяці після запланованої дати повернення, а також містити як мінімум дві чисті сторінки для візи. Якщо у Вас два або більше закордонних паспортів, потрібно надати всі; також необхідно надати їх копію.
# Якщо Ви не є громадянином України, тоді необхідно подати оригінал та копію дозволу на проживання в Україні, дійсного як мінімум 3 місяці після дати Вашого повернення.
# Копії всіх інформаційних сторінок внутрішнього паспорту. Для неповнолітніх заявників: оригінал і копію свідоцтва про народження.
# Страховий поліс, дійсний у всіх країнах Шенгенської зони, протягом всього періоду перебування із сумою покриття 30000 € на випадок термінового медичного обслуговування або репатріації. Заявникам, які подають документи на отримання мультивізи, достатньо надати страховий поліс на термін першої поїздки.
# Резервація квитків на літак/автобус в обидві сторони, якщо Ви подорожуєте автомобілем – копію зеленої карти на період поїздки, водійських прав та техпаспорту.
# Недавня довідка з місця роботи, де зазначено дату прийому на роботу, посаду, заробітну плату та причину і термін відсутності. Приватний підприємець повинен подати копію свідоцтва про реєстрацію. Якщо заявник є безробітнім це має бути чітко вказано в анкеті. Студентам потрібно подати наступні документи: копію студентського квитка і довідку з університету, з дозволом бути відсутнім на заняттях; пенсіонерам потрібно надати копію пенсійного посвідчення.
# Підтвердження платоспроможності: довідка з банку про стан рахунку (видана не раніше ніж за 14 банківських днів до подачі) на суму не менше 34 євро в день на одну особу.

Для неповнолітніх, які їдуть без супроводу обох батьків:

# оригінал і копія нотаріально завіреного дозволу від батьків на виїзд дитини;
# оригінал і копія свідоцтва про народження;
# копії внутрішніх паспортів батьків.

Важная информация

Даний перелік не є остаточним.

Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи, якщо буде необхідно.

Щоб подати документи потрібно заздалегідь записатися.
Розгляд справ триває 10 календарних днів з дати подання заяви до Візового Центру. Максимально розгляд справи може тривати 4 тижні. Тому, просимо, приносити пакет в офіс Пан Укрейн, не пізніше ніж за 3-4 тижні до дати спланованої подорожі.

Анкету та письмову згоду (extra file) роздрукувати та заповнити.

Цена за взрослого: 70.00 EUR
Цена за ребенка: 40.00 EUR